Klacht: Groupon aaanbieding helicoptervlucht misleidend

op 17 mei 2016 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een helicoptervlucht voor 2 personen aangeschaft bij Groupon voor €145. In de aanbieding werd verwezen naar een locatie in Amsterdam. Er werd gezegd dat we over de stad vliegen. Dat was in werkelijkheid niet het geval, het vond plaats in de buurt van Purmerend. Ook kregen we geen luchtcertificaat zoals beschreven in de aanbieding. Ik heb mijn klacht via de klantenservice laten weten, maar daar werd me verteld dat het onvoldoende bewijs is dat het misleidend is. Zelfs niet bij vermelding van een route beschrijving naar Amsterdam. Ik heb het gevoel dat niet naar mijn klacht wordt geluisterd.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik een deel van het betaalde bedrag terug ontvang

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Groupon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sendyho