Klacht: Grote twijfels over mijn aankoop en wil er van af

op 18 februari 2018 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,
Ik heb 2kaarten gekocht viagogo. Voor over een half jaar. Ik zie heel veel slechte berichten waardoor ik ben gaan twijfelen. Ik wil heel graag eem positieve ervaring delen. Ik moet een flink stuk reizen en wil niet geweigerd geworden. Ik wil 100%zeker weten dat ik wordt toegelaten en anders wil ik een passende oplossing. (niet het doorverkopen van kaarten waar iemand anders ook niks aan heeft)

Gewenste Oplossing:

Dat ik zeker weet dat we samen binnenkomen, en als viagogo die garantie niet kan geven wil ik graag mijn geld terug (260€)

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Simonemerx97