Klacht: Groot bedrag afgeschreven van mijn rekening

op 15 augustus 2017 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 1 augustus zou ik NS hebben gemachtigd hebben geld van mijn rekening af te schrijven. Ik heb geen idee waarvan dit is geweest en ik kan me ook niet herinneren dat ik NS ergens voor gemachtigd zou hebben. Het bedrag dat is afgeschreven bedraagd €108,90 op 1 augustus. Ik zou dit bedrag graag teruggestort willen hebben omdat ik dit absoluut niet heb betaald voor iets.

Ik heb geprobeerd dit bedrag terug te boeken via de ING

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik duidelijkheid krijg waarvoor ik dit zou moeten hebben betaald en dat het bedrag natuurlijk zo snel mogelijk wordt teruggeschreven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door JesseBakker150