Klacht: Groningen, gemene chauffeur en verkeerd gestempeld.

op 21 januari 2014 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanochtend ben ik op lijn 3 richting Lewenborg gestapt. Schijnbaar heeft de chauffeur mijn 2 euro kaartje daar verkeerd gestempeld, namelijk op de datum van vorige week en de tijd 20:00
Ik heb 20 minuten in de bus gezeten om een kwartiertje bij mijn moeder iets te printen. Daarna ben ik meteen terug naar de halte gegaan en vrowg de buschauffeur of mijn kaartje nog geldig was. Nou, die behandelde me alsof ik een of andere crimineel was joh! Zonder respect of begrip. Uiteindelijk een nieuw oaartje gekocht want ik moet naar de trein. Maar voor een reistijd binnen een uur heb ik dus 2 kaartjes moeten betalen en daar zijn ze me toch écht te duur voor!

Ik stapte om 11:28 op aan Lijzijde, busnummer kon ik niet zo gauw vinden. Het was vandaag, dinsdag 21 januari 2014.

Gewenste Oplossing:

Geld terug en excuus van de chauffeur

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Qbuzz in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Qbuzz een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Valerieke