Klacht: grof taal gebruik door bedrijfsleidster birgit tegen klant!

op 03 april 2013 over Action in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb gekeken of de pot heel was en deze doos meegenomen om hem te gaan betalen.toen kwam bedrijfleidster birgit naar me toe om me keihard door de winkel uit te schelden alle mensen keken wat associaal! omdat ik een doos had geopend die ik vervolgens ook ging betalen toen ik haar hierop aansprak.wilde ze haar naam niet zeggen alleen dat ze bedrijfleidster was haar naam heb ik van een collega gekregen die duidelijk ook hiervoor zich schaamde!En alle klanten spraken erover!

Gewenste Oplossing:

dat deze mevrouw die leiding gevend is opnieuw naar cursus te sturen hoe ga ik met klanten om! En ik hoor graag een reactie

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Action in behandeling genomen

Bericht van Action

7 jaren geleden - Wij hebben de klant rechtstreeks beantwoord.Klantenservice Action

Alle klachten die gemeld zijn door nsteenkamp