Klacht: Groen t-shirt geeft af

op 17 september 2017 over PME Legend in de categorie Mode

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb afgelopen voorjaar een groen t-shirt gekregen met lange mouwen. De eerste keer dat ik hem een dag aan heb gehad werd mijn bovenlichaam groen gekleurd. Ik dacht en hoopte dat dit afgeven na een aantal keer wassen zou verminderen. niets is echter minder waar. hij blijft groen afgeven op het lichaam.

Gewenste Oplossing:

hopelijk een zelfde of gelijkwaardig t-shirt dat niet afgeeft.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over PME Legend

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over PME Legend nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door richarddegeest