Klacht: Groen haar

op 18 augustus 2017 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 3 weken geleden de blauwe haarverf in mijn haar gedaan en die is er nu nog niet uit ik heb alles gebrobeerd er stond op de verpakking na 2 tot 5 wasbeurten maar wat dag je van 2 keer per dag wassen nee mijn haar is nu groen geworden ik ben heeel erg ontevreden en als dit nu niet opgelost kan worden klaag ik jullie aan ik zie dat vele dit zelfde probleem Hebben met deze verf als het niet is zoals er op de verpakking beschreven staat maak dan helemaal geen producten meer dan doe je mij en die tien tallen andere meiden een plezier wie nu ook met verkloot haar rond moeten lopen

Gewenste Oplossing:

Wanneer mijn haar weer is zoals voor jullie het verpest hebben met een ongekwalificeerd product

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat L’Oréal een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

L’Oréal

Heeft op 10 november 2017 om 09:40 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Maritzegeling