Klacht: gratis cursus fotografie via de telegraaf

op 05 juli 2012 over Telegraaf in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik vond de aanbieding van de telegraaf voor een gratis cursus voor fotografie erg leuk. Maar ik kan nergens iets vinden waar ik de code in kan vullen. Doe ik soms iets verkeerd? Ik heb het www adres ingetypt maar kom er niet uit.
Vriendelijke groeten Tiny Kluft.

Gewenste Oplossing:

Als ik weet waar ik de code in kan vullen voor deze cursus

Telegraaf

Heeft op 01 november 2017 om 15:23 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste meneer/mevrouw,

Wij nemen elke klacht serieus en zijn daarom naast vragen gericht aan onze klantenservice per 1-1-2015 gestart om ook klachten op klacht.nl in behandeling te nemen. Tegelijkertijd zien ook wij dat er klachten uit het verleden zijn die reeds zijn afgehandeld echter niet via klacht.nl. Mocht je over deze klacht nog vragen hebben, dan kunt u ten alle tijden contact opnemen met onze klantenservice via het volgende telefoonnummer: 088 – 824 82 42 of via ons online klantportaal op www.mijnmedia.nl!

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,

Het Webcare team van De Telegraaf

Alle klachten die gemeld zijn door DierenVreugd