Klacht: Gratis bikini tasje

op 11 juni 2017 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 3 fa producten gekocht, dan krijg je gratis bikini tasje.. hadden geen tasjes meer en krijg niets in de plaats!!! Kassierster heeft op mijn betalingsbewijs geschreven nog te goed maar een collega van haar, die heel onbeleefd was zij dat ze dit niet geloofde, heb het bewijs dan gaan tonen en dan was haar antwoord..ze moest dat schrijven van jou!!! Ik koop veel producten bij Kruidvat maar ga me nu wel eens bedenken! Dit kan niet!!!!!

Gewenste Oplossing:

Wil graag iets anders in de plaats

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Monasands