Klacht: gordijnen in de verkeerde kleur plus geen service!

op 19 december 2014 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb gordijnen op maat besteld bij leen bakker ondanks slechte ervaring 10 jaar geleden. .Iedereen verdient tenslotte een tweede kans. Nu kreeg ik een SMS dat ze klaar waren. Prima op tijd. Ik enthousiast naar de winkel, wat blijkt verkeerde kleur! Ik vraag hoe dit kan.. bon wordt erbij gehaald en daar staat op gordijnen inbetween hannah. Ik loop naar de voorbeelden van gordijnen die in de winkel hangen..kijk op het kaartje en jawel hannah. Ik zeg kijk deze heb ik besteld en laten zien aan verkoper en niet die ik nu van jullie krijg. Bon wordt weer nagekeken. Wat blijkt?! Zijn er meerdere stoffen met de naam hannah! ! Ik heb de stof aangewezen. . Laten zien. .. gezegd die te willen. Hebben dit op de computer ingevuld. .. bon geprint.. heb m nagekeken. .naam hannah en afmetingen klopten dus getekend. Maar hoe kon ik weten dat er 3 hannah’s waren? Vind dat ze me dit hadden moeten vertellen.. ging ervan uit dat alle stoffen andere namen hadden en als ik stof in mijn handen heb en aanwijs.. het duidelijk genoeg is om welke het gaat! Maar nee.. kunnen niks doen zeggen ze. Kan Nieuwe bestellen en BETALEN! Hier ga ik natuurlijk niet mee accoord. Wat een service. .. ….NOT. …ongelooflijk boos

Gewenste Oplossing:

Als ik gordijnen krijg van de door mij aangewezen kleur.. zonder hiervoor opnieuw te moeten betalen...voor ons een heel bedrag en voor zo'n bedrijf?! Kwestie van service lijkt me. ...

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Leen Bakker

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Leen Bakker nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Leen Bakker in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door kelly77