Klacht: Gooit zomaar voor 5 dagen het mobiele netwerk eruit zonder medeling

Cortonw op 21 september 2021 over Simpel in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een bedrijf te runnen en nu kan ik niet meer bellen of gebeld worden omdat ze zonder medeling aan de mast werken en dat kanwel 5 dagen duren en dat ik geen contact kan hebben voor 5 dagen met mijn klanten hebben ze maling aan dit kan niet ik wil vandaag weer kunnen bellen

Gewenste Oplossing:

Zorgen dat het probleem vandaag nog opgelost wordt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Simpel over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Simpel in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Simpel een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Simpel

Heeft op 21 september 2021 om 14:01 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Cortonw

Heeft op 21 september 2021 om 14:28 geantwoord

We hebben al 3x contact opgenomen met de klantenservice van simpel en toen ook met t mobiel en ze komen niet met een oplossing maar hebben elke keer een andere smoes eerst een storing en dan weer werkzaamheden het enigste wat ze allemaal zeggen dat het 5 dagen duurt en daar neem ik geen genoegen mee dat ik 5 dagen niet gebeld kan worden door mijn klanten

Reactie van de melder van de klacht Cortonw

1 jaar geleden - Ze zeggen bij simpel dan koop je maar even een prepaidkaart net of die niet die mast aanstraalt

Alle klachten die gemeld zijn door Cortonw