Klacht: Google play Films

op 02 september 2018 over Google in de categorie Zoekdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb laatst een film gehuurd op mijn iPhone en ik heb betaald, het geld is ook van mijn rekening afgeschreven. Alleen als ik dan in mijn bibliotheek kijk staat de film er niet en in mijn bestelgeschiedenis staat hij ook niet, dus Google beweerd dat ik geen film heb gehuurd terwijl wel bij mij het geld is afgeschreven. Nou, goed bezig Google! Maar ik wil mijn geld terug!

Gewenste Oplossing:

Als ik; of de film in mijn bibliotheek krijg, of ik wil mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Google

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Google nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Isabelle_Ebeling