Klacht: Goody Bag actie op 1 oktober

op 01 oktober 2016 over Pets Place in de categorie Dierenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag was ik om half 10 in de winkel met mijn 2 honden en de goody bags waren al weg. Toen ik mijn spulletjes ging afrekenen zei de verkoopster dat het heel erg druk was geweest en dat daarom de bags al weg waren.
In een half uur tijd, de winkel gaat open om 9 uur dan zijn het er wel erg weinig geweest.

Gewenste Oplossing:

Graag zie ik minstens 1 goody bag op ons adres verschijnen.
Ik heb de kassabon bewaard daar kunt u op zien dat ik om 9.49 heb afgerekend.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Pets Place in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Pets Place een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Pets Place

Heeft op 19 april 2017 om 09:01 geantwoord

Geboden Oplossing:

Helaas treffen wij deze klacht nu pas aan, hierdoor zijn we niet in staat geweest om tijdig te reageren. We gaan er vanuit dat dit naar tevredenheid is opgelost. Mocht dit niet het geval zijn, dan kan de klant ons een e-mail sturen (service@petsplace.nl), dan gaan we kijken hoe we dit alsnog kunnen afhandelen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rascha en Indy