Klacht: Uitzetting van het appartement

Poppel69 op 17 juli 2018 over GoGo in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op dinsdag 17 juli 2018 is mijn dochter met haar 2 vriendinnen uit het appartement gezet. Ze hadden een dag daarvoor een bed op het balkon gezet om er op te gaan zitten in de zon dat mocht niet dus hebben ze dat netjes terug gezet.
Ze zijn op stap geweest en kwamen vanochtend om 6.30u thuis zijn gelijk naar bed gegaan. Om 10.00u zijn ze wakker gemaakt en werd hun verzocht het appartement te verlaten ( 2 dagen voordat ze naar huis komen ) de mensen van het hotel zeggen dat ze vannacht hun over het balkon hebben zien klimmen en dus vertrekken. De reisleiding kwam langs en heeft een nieuw hotel gevonden nou dat is boffen maar ze moeten wel 525 euro bij betalen dit noem ik niet helpen maar iemand een poot uitdraaien. Bekijk de beelden en je ziet dat ze niets hebben gedaan. Spring voor die meiden in de bres maar nee helaas. Ik ga hier verder mee als jullie dit niet gewoon netjes oplossen. Borg krijgen ze ook niet terug schandalig.

Gewenste Oplossing:

Als de dames verder geen kosten meer hebben dit is echt belachelijk voor woorden iets wat ze niet doen moeten ze voor boete....

Alle klachten die gemeld zijn door