Klacht: Goedkoop is duurkoop

op 22 augustus 2013 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Onlangs de kledinkast Sprint van Leen Bakker aangeschaft. Ik ben erg geschrokken van de kwaliteit van het materiaal. Gewoon zachtboard en je moet zo voorzichtig zijn anders sla je er dwars doorheen. Had spijt dat ik deze kast toch in elkaar heb gezet! Had hem meteen terug moeten sturen. Zo erg! Nu is echter de maat bij mij vol. De drie laden zyn niet te gebruiken. foe er spullen in en de bodem zakt der dwars doorheen. Heb secondenlijm gebtuik maar het zachtboard knapt eromheen gewoon af. Wat een waardeloze kast! Ben benieuwd hoe leen Bakker het gaat oplossen…

Gewenste Oplossing:

Een hele andere kast! En de sprint die ik in elkaar heb gezet (uren werk) foor medewerkers leen Bakker laten afbreken en afvoeren

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Leen Bakker

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Leen Bakker nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Leen Bakker in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door hanneke.van.tongeren