Klacht: glazen allemaal kapoten kampeerstoelen

op 29 januari 2014 over Action in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

N tijdje geleden heb ik 20 glazen gekocht bij de action. Ik heb ze nu n maand of twee en ik heb nog drie over. De rest is allemaal kapot gegaan. Ze gaan aan een stuk in de vaatwasser en komen er kapot weer uit. Link vind ik zeker wanneer mijn dochters t niet zien en zich bezeren. Ik vind t gevaarlijk en zou graag zien dat er naar gekeken wordt deze glazen kun je niet met goed fatsoen verkopen.

ook Hadden we voor onze Vakantie vier tuinstoelen gekocht. In Frankrijk aangekomen zijn we drie stoelen binnen vier dagen kwijt geraakt doordat we er domweg doorheen zakten. Zelfs mijn ochter van 28 kilo gaan er dwars Door. Slechte kwaliteit. Stoelen ware geloof ik 19,95 p st. Ik brn niet teruggehaan omdat ik geen bon meer heb. Maar wil t via deze site toch melden en ben benieuwd met welke oplossingen jullie komen.

Gewenste Oplossing:

Tegoedbonnen of nieuw product

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Action in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door karinnietje