Klacht: glasvezel internet verbinding uitermate slecht

op 07 september 2015 over Telfort in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Denk als U kijkt op naam dan kunt U zien hoe vaak er al gebeld is. Uiteindelijk een monteur langs geweest…….die heeft ons goed advies gegeven maar het probleem blijft. De medewerkers die ik aan de telefoon krijg als ik bel met een storing hebben er na mijn idee soms nog minder verstand van dan ik zelf inmiddels heb!!! Mijn vraag is wanneer kan dit probleem daadwerkelijk opgelost worden.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik optimaal gebruik kan maken van internet.....dat lijkt mij een logische zaak. Het is nu ieder moment van de dag afwachten en kijken is er al weer wifi.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Telfort

Alle klachten die gemeld zijn door bandor2001