Klacht: Gilette mesjes voor aktieprijs niet binnengekomen

op 17 augustus 2016 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Kruidvat had 17 aug een aktie : van 17.00 tot 20.00 een extra koopjesavond.
De spectaculairste aanbieding :een Gilette houder met totaal 4 mesjes met ruim 70 procent korting.Ik was om 17.03 in de winkel in Uithoorn en in de Gilette stelling trof ik deze aanbieding niet aan.Diverse personeelsleden hadden allen een verschillend verhaal: Deze aanbieding was al uitverkocht ,deze mesjes zijn nooit binnengekomen etc. Ik kon echter wel alle andere mesjes kopen met 20 procent korting.Ja hoor Kruidvat vooral zo doorgaan,ik heb alle andere artikelen uit mijn mandje teruggezet en mij zien jullie niet meer terug,

Gewenste Oplossing:

Kruidvat had een tegoedbon of gelijkwaardig alternatief moeten bieden,dit voelt niet goed!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Roelof 1189