Klacht: Gilette Mach 3

op 04 oktober 2016 over Gillette in de categorie Producten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een houder met mesjes gekocht geen probleem maar nu heb ik 2doosjes gekocht met mesjes en die kan ik na 1 keer gebruiken weg doen want die doen zo’n pijn dus ik denk dat ze dan stomp zijn ik heb eerder altijd scheergerei bij de ALDI gehaald geen probleem maar op aanraden van een kennis over gegaan op de Gilette Mach3 maar die zijn mij zo tegen gevallen daarom deze klacht.

Gewenste Oplossing:

Mijjn te vredenheid is als ik mesjes krijg waar ik meer dan 2 maal me kan scheren en niet na eigenlijk 1 keer al kan weg doen want dan zijn ze stomp

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gillette

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gillette nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jkuipers50@gmail.com