Klacht: Giftcard verlopen

op 31 juli 2017 over ICI Paris XL in de categorie Parfumerie winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een giftcard welke ik voor mijn verjaardag heb ontvangen. Na een bezoek ik de winkel werd mij verteld dat de kaart is verlopen. Maar, een giftcard kan toch niet verlopen? Er is inmiddels al lang en breed betaald voor deze kaart, dus het lijkt mij dat de giftcard nog gewoon geldig is. Het meisje in de winkel vertelde dat ik pech had en eerder had moeten komen.

Gewenste Oplossing:

Dat mijn giftcard weer geldig gemaakt wordt, zodat ik deze kan besteden in de winkel om een cadeau voor mezelf uit te zoeken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ICI Paris XL

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ICI Paris XL nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door berkejud