Klacht: Giftcard online niet mogelijk

op 07 augustus 2017 over ICI Paris XL in de categorie Parfumerie winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb laatst een giftcard gekregen van Beauty & Parfum die inwisselbaar is bij Ici Paris XL en zou deze ook online kunnen inwisselen. Dit wilde ik gister doen, maar op de website van Ici Paris XL staat dat giftcards überhaupt niet kunnen worden toegepast bij de online webshop?

Gewenste Oplossing:

Het is weer mogelijk om giftcards bij de online winkelen in te wisselen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ICI Paris XL

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ICI Paris XL nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door chrystelbos