Klacht: gezichtsherkenning super slecht !!!

sena06 op 21 december 2021 over Microsoft in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kom er later achter dat mijn zusje zonder enig wachtwoord in te toetsen in mijn account komt. Doordat de gezichtsherkenning denkt dat ik het ben. Het vreemde is mijn zusje lijkt totaal niet op mij. Ze heeft grotere ogen, gezichtsvorm is anders etc. Ik vind dit echt niet kunnen! Ik heb belangrijke bestanden staan op mijn laptop! Hoe gaan jullie dit oplossen, want dit is niet hoe het hoort te zijn.

Gewenste Oplossing:

ik zou het niet weten maar ik wil graag een vergoeding of een nieuwe laptop waar het gezichtsherkenning wel alleen van mij het doet!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Microsoft

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Microsoft nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sena06