Klacht: Gewoon doorrijden

op 30 november 2016 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb nu al een paar keer meegemaakt dat bus lijn 140 ( Groningen – Delfzijl ,halte ruischerbrug) gewoon weg rijdt als hij ons aan ziet komen lopen. Nu vroeg ik aan de chauffeur van lijn 3 ( naar ruischerbrug ) of hij de chauffeur wilde vragen om te wachten. En wederom reed de bus weer weg en kon ik in de kou wachten op de volgende bus.

Gewenste Oplossing:

Als de bussen iets meer speling hebben. En dat chauffeurs ook daadwerkelijk om zich heen kijken zodat je geen passagiers mist.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qbuzz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door LisaOosting