Klacht: Gewonnen prijs

op 13 mei 2017 over Staatsloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een straatje van 1/5 loten van 10 mei 2017 op Koningsdlot en op 10 april 2017 trekkingsuitslag uit geprobeerd omdat ik nieuwsgierigwas en mijn gevoel al dat het nep is en daar kwam uit dat ik 10 euro had gewonnen bij alle bij en wat blijkt ik heb inderdaad 10 euro gewonnen op 10 mei er wordt al van te voren voorspeld wat je wint dit is puur oplichterij.

Ben zwaar teleur gesteld in de Staatsloterij

Gewenste Oplossing:

Ben niet te vreden de Staatsloterij moet stoppen met burgers op te lichten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Staatsloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Staatsloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Miss Hiwat