Klacht: Gewijzigde vlucht

op 09 augustus 2016 over Royal Air Maroc in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,
Ik heb betaald voor een directe vlucht van Al Hoceima naar Amsterdam. Deze vlucht zou rond de 14.15 uur lokale tijd aankomen. De actuele vlucht daarentegen, komt pas 15.25 uur aan. Ik heb hierdoor dus afspraken en kosten gemaakt, die ik nu kwijt ben. De nieuwe vlucht stopt immers in Tanger, en gaat vervolgens door naar Amsterdam. De kosten, tijd en moeite (taxi bestellen enzovoort) die zijn gemaakt, ben ik kwijt en zijn voor niets geweest.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik, naast een oprechte excuses, een vergoeding krijg van €200 euro. Dit is namelijk een berekening van de kosten die ik gemaakt heb voor niets. Ik hoop op uw begrip en leg de situatie graag persoonlijk nog eens uit.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Royal Air Maroc

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Royal Air Maroc nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Solaimanb