Klacht: gestolen telefoon

op 17 januari 2014 over Blokker in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

17 januarie is mijn telefoon gestolen in blokker leyweg. Ik zag overal camera’s hangen maar ze zeggen dat ze geen beelden terug kunnen kijken. Alles leuk en aardig maar de manager deed niet eens de moeite om een gesprek te voeren en stuude en staigere op me af om haar woord te doen. Ze konden mij niet uitleggen waarom er geen beelden konden bekijken volgens mij wou ze geen tijd voor dat vrijmaken. Klantvriendelijkheid zijn ze totaal niet

Gewenste Oplossing:

Dat de manager is eens in gesprek moet gaan met ontevreden klanten

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Blokker in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door elss