Klacht: Gespaarde punten foetsie

op 17 februari 2018 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eind november 2017, voor het eerst heel veel punten gespaard door aanschaf plissegordijnen €1247,00. Super dacht ik, tot ik borden in de winkel zag dat je punten vervallen op 27 januari! Dit vind ik wel zo belachelijk. Waarom behouden de punten niet hun waarde, hoe kan ik in zo’n korte periode mijn punten benutten. Van november tot januari??? En ze schrijven de punten zo van je pas af…over 33 punten.
Echt waardeloos HEMA

Gewenste Oplossing:

Gespaarde punten een geldigheidsduur geven van een jaar, lijkt mij wel zo redelijk.
Neem een voorbeeld aan het Kruidvat!

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door SA. Vrieling