Klacht: Geretourneerde artikelen geweigerd

op 03 juli 2017 over Zalando in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer/mevrouw,
Mijn retourzending wordt bij geweigerd. De artikelen werden zonder informatie naar mijn adres teruggestuurd. Initieel (bij navraag op mijn initiatief)wordt beweerd dat ik de kleding gedragen en gewassen zou hebben. Zodra ik foto’s van kleding met intacte, nog bevestigde, ongewassen labels per mail stuur, krijg ik als antwoord dat de kleding niet in originele staat van aankoop zou zijn. Terwijl ze niet beschadigd of iets dergelijks zijn, want ze zijn niet gebruikt. In alle jaren dat ik bestel bij Zalando heb ik altijd netjes kleding, ongedragen en ongewassen geretourneerd. Voorheen ging dit altijd zonder problemen.

Vriendelijke groet,
Sanne Heijmans

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als Zalando mijn geretourneerde artikelen accepteert.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zalando

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zalando nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Santjedushi