Klacht: Geplaatste order 985460 op 20 augustus 2021

hmo 1990 op 09 september 2021 over Ajax Shop in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb weken geleden een shirt besteld bestemd voor een verjaardagskado. Deze is vanwege te grote vraag niet op tijd geleverd. Ik heb meerdere malen (8 x inmiddels) verzocht te annuleren en mijn geld terug te storten. Ajax heeft op geen enkel verzoek een reactie gegeven, dit niet bevestigd en tot op heden niet uitgevoerd, schandalig!

Gewenste Oplossing:

Directe annulering en retourstorting van totale bedrag dat ik betaald heb zijnde € 95,50
De wettelijke termijn is reeds land verstreken dus Ajax is reeds in gebreke !!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ajax Shop

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ajax Shop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door hmo 1990