Klacht: Genius is verwijderd en voor veel slechtere kwaliteit eigen merk vervangen!

op 27 september 2017 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een glutenintolerantie. Gelukkig had AH Genius glutenvrij brood. Vooral het vruchtenbrood vind ik erg lekker. Geen ander merk glutenvrij brood haalt het bij Genius. Nu heeft AH Genius vervangen voor een eigen merk glutenvrij brood. Ik heb drie verschillende varianten geprobeerd. Op het rozijnenbrood na is het niet te eten. Het rozijnenbrood is echter lang niet zo lekker als het Genius rozijnenbrood. Ik koop jullie eigen merk glutenvrij brood niet meer. Neem aub het merk Genius weer op in jullie assortiment. Dat is het enige glutenvrije brood dat ik eet.

Gewenste Oplossing:

Wanneer AH het merk Genius weer in het assortiment opneemt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door reginamastebroek