Klacht: Geeft de overheid geld voor koffiedrinken?

Michael Aken, van op 17 september 2020 over Gemeente Groningen in de categorie Gemeente

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het lijkt me een goed idee de betutteling van de Gemeente Groningen te stoppen.
Direct opheffen van de Stichting Wij Groningen bijvoorbeeld. Personeel doet onbeschoft tegen kwetsbaren namelijk. Zij mogen ook bepalen wie er pakketten krijgen van de voedselbank. Terwijl vrijwilligers daar al het werk voor doen.

Als je jeugd of gezinshulp voor je kind vraagt, gaan ze koffie drinken bij de Raad van Kinderbescherming om jou maandenlang tot wanhoop te drijven. En wij burgers maar kruipen voor deze gekken.

Ze beweren in het centrum bij daklozen langs te zijn geweest. Geen dakloze die de Jan of Linda kent van de Stichting Wij. (Zie krantenbericht)

Dus ik stel voor dat het hele personeelbestand van deze Stichting Wij Groningen, die alleen maar een hoop schade aanricht de komende maand met behoud van uitkering de parken gaat schoffelen. Ze hebben alleen maar een hoop schade aangericht in de Stad Groningen.

Waarschijnlijk kunnen huisartsen dit werk wat deze stichting doen in 5 minuten.
En zitten ze ons als inwoners van de stad Groningen niet verder in de weg.

Dus het geld wat deze Stichting krijgt, gaat naar een aantal mensen die een geen eten en drinken kan kopen en/of geen huis heeft.

En een paar gepensioneerden brengen eten langs bij de daklozen. Hebben ze meer aan dan die bla bla praat van de Stichting Wij Groningen. Dit zgn maatschappelijk werk zou geen geld moeten krijgen van de Gemeente Groningen.

Gewenste Oplossing:

Opheffen en sluiten van de Stichting Wij Groningen.
Deze sukkels richten alleen maar een hoop schade aan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gemeente Groningen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Loes Hartman