Klacht: Geluidsoverlast ’s nachts tram 2

op 05 september 2018 over HTM in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zonder aankondiging zijn ze nu al twee nachten achter elkaar bezig bij de begineindhalte tram 2 Kraaijenstein met het slijpen denk ik van de rails. Van 02:00 tot 04:15 lig ik ervan wakker. Dit is niet de eerste keer dit jaar dat er in de nacht werkzaamheden worden verricht, ik vind dit echt niet kunnen. Dit hoort gecommuniceerd te worden met de bewoners die hiervan hinder hebben.

Gewenste Oplossing:

Als dit overdag plaatsvind!!! Stop met nachten achter elkaar geluidsoverlast te veroorzaken ieder kwartaal!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HTM

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HTM nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MBoel