Klacht: Geluidsoverlast bezorger

op 20 augustus 2016 over Volkskrant in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Elke ochtend wordt bij ons op het pleintje bij een aantal buren bezorgd. Aldus mijn buurvrouw ook de Volkskrant. De bezorger rijdt echter op een scooter van deur tot deur, ook echt tot aan de brievenbus. Rond een uur of 5 wordt ik dus meestal wakker van continu optrekken van een scooter. Dit betreft de Antoniuslaan huisnummers 2-20

Gewenste Oplossing:

Mijn vraag is of de beste man gewoon in het midden kan parkeren, scooter uitzetten en af kan stappen om de kranten in de desbetreffende brievenbus te doen. Om vervolgens zijn bezorgroute te vervolgen. Ik heb meerdere buren gesproken en er zijn meerdere die hier hinder van ondervinden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Volkskrant

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Volkskrant nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door DidiCramer16