Klacht: geldigheid VIP punten

op 18 mei 2020 over Pets Place in de categorie Dierenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

het blijkt dat je gespaarde VIP punten maar 2 jaar geldig zijn en dat je ze pas kunt besteden bij 250 punten. Nu had ik een flinke aankoop gedaan via de webshop zodat ik genoeg punten had om ze uit te kunnen geven. Helaas ben ik het 2 mnd vergeten en toen pas gekeken hoeveel punten ik had op de website maar helaas mijn oude punten waren vervallen omdat ik ze 2 jaar al had. Ik heb hierover geen melding gekregen van Petsplace. Dit moet je dus zelf in de gaten houden.

Gewenste Oplossing:

als ik mijn oude punten weer terug heb gekregen en ze het zo gaan aanpassen in het systeem dat je een melding krijgt dat je punten gaan vervallen. Dat zou voor iedereen fair zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pets Place

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pets Place nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door dcp