Klacht: geld verdwenen

op 05 februari 2018 over Kredietbank Rotterdam in de categorie Banken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo allemaal. Ik ben al 3 maanden aan het wachten tot dat alle schuldeisers akkoord gaat met het voorstel,en sinds 2 weken geleden op een ochtend zag ik dat iedereen akkoord ging. Ik natuurlijk heel blij want eindelijk kon mijn 3 jaren traject in. Tot mijn verbazing keek ik nogmaals de volgende dag op mijn KBR en wat zag ik dat er opnieuw voorstellen verzonden zijn naar alle schuldeisers. Ik stond verbaas en ben nu bang dat alles weer bij af is.(hoe kan dit zo oppeens?
Plus nog iets er zijn ook 2 bedragen niet meegenomen naar mijn afrekening reserveringen Waar is dat geld gebleven?
Wanneer ik de Kredietbank hierover aanspreek lijkt het net alsof ze gepiekeert zijn.
Mijn motivatie word nu minder hierdoor.

Gewenste Oplossing:

Wil graag hier antwoorden en oplossingen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kredietbank Rotterdam

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kredietbank Rotterdam nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Javaantje16