Klacht: geld van refund spoorloos verdwenen

op 29 februari 2016 over Light in the box in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

kan niet in contact komen met lightinabox,
nadat artikel niet leverbaar was geen geld retour, maar credit
180 euro
vervolgens kreeg ik maandenlang het niet voor elkaar om de credit te kunnen benutten, nu log ik in staat er dit dat alles is vervallen!!!

MY ACCOUNT
My Orders
My Favorites
My Tickets
My Inquiries
My Affiliate
My Rewards & Credit
In-Stock Notices (0)
Manage Address Book
Manage Payment Options
Account Settings

Want more Rewards? Confirm your package delivery and write reviews! Write a Review

My Rewards & Credit
Questions?

Available Balance :
EUR €9.62
Amount Type Description Expiration Date Action
EUR €9.62 Rewards October 20, 2016
Transaction History
See All>>
Date Description Amount
January 19, 2016 Promotional Rewards Expired – EUR €180.49
January 05, 2016 Promotional Rewards Expired – EUR €18.00
November 17, 2015 Promotional Rewards Expired – EUR €43.00
November 13, 2015 Promotional Rewards Earned + EUR €43.00
October 21, 2015 Rewards Earned on Order 1509132114723151 + EUR €9.62
October 20, 2015 Rewards Earned on Order 1509132114723151 + EUR €180.49
October 06, 2015 Rewards Earned on Order 1509132114723151 + EUR €18.00
August 30, 2015 Promotional Rewards Expired – EUR €45.00
August 23, 2015 Promotional Rewards Earned + EUR €45.00
February 06, 2015 Rewards Pending on Order 1502060811564752

(Rewards & Credit balance will be updated once delivery is confirmed and reviews on the ordered items have been submitted.)
+ EUR €68.18
Join our community

Gewenste Oplossing:

als ik het geld op rekening terug krijg of ervoor zorg dragen dat alles terug wordt gedraait en ik het nu wel actief kan benutten. ik verlies nu 3 x ik heb voor duizenden euros geld besteed bij light ina box inclusief extra importbelasting. dit is niet goed zonder overleg mijn geld laten verdwijnen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Light in the box over deze klacht.

Reactie van de melder van de klacht Rino71

2 jaren geleden - Android 5.1 A90 RK3368 Smart Tv Box Octa Core SD Card Buletooth WIFI SUPPORT H.265 4K BLACK HD 3D EU Power #04360690 (1) of 3 x dit product leveren ! 3 opties om dit snel op te lossen!! mijn oplostermijn is maximaal 30 dagen inclusief retour geld en of levering goederen als bedrijf schroom ik na deze termijn alle internet social networks in te schakelen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Light in the box in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Light in the box een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Light in the box

Heeft op 28 maart 2016 om 20:26 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Heeft op 19 februari 2018 om 21:30 geantwoord

geld is nog steeds spoorloos en niet retour!!!!

Alle klachten die gemeld zijn door Rino71