Klacht: Geld van mijn rekening gehaald zonder infornatie

op 22 december 2017 over Zorgtoeslag.nl in de categorie Adviesbureau

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een halve maand geleden heb ik zorgtoeslag aangevraagd en geregeld dat ik mijn zorgverzekering zou krijgen. Zonder dat ik mijn uberhaubt maandelijkse zorgtoeslag heb gekregen is er 39.50 euro van rekening geboekt zonder enige informatie. Als beschrijving staat er ook niks bij. Ik ben niet van plan om dit zomaar te laten gaan. Ik vind dat ik mijn 39.50 zo snel mogelijk terugkrijg.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ik mijn 39.50 euro terugkrijg op mijn rekening.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zorgtoeslag.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zorgtoeslag.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Stephan1324