Klacht: Geld van mijn rekening gehaald

op 26 september 2016 over iDEAL in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er wordt iedere maand fors geld van mijn bank afgehaald zonder dat ik daar toestemming voor geef of er vanaf weet. Bin de bank ABN/AMRO weten ze van niks en doen nog minder dan niks. Na contact met bank belooft men alles terug te storten. Echter vaak krijg ik dan niet het hele bedrag terug en kan ik weer dagen erachteraan bellen met tot op heden nul resultaat. Het gaat om het bedrijf envoy services limited.

Gewenste Oplossing:

Al het geld terug en dat het niet meer jan gebeuren en de daders opgespoord en gestraft worden. Anders graag een adres van de daders dan los ik het zelf wel op.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over iDEAL

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over iDEAL nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door egale12