Klacht: Geld van cadeaukaart afgeschreven niks gekocht

op 07 juli 2017 over Bershka in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wou bestellen op de website, vulde de gegevens van mijn cadeaubonnen in maar de website gaf een error. Ik starte hem opnieuw op en probeerde het opnieuw. Van mijn ene bon waar eerst 10 euro opstond was de 10 euro afgeschreven zonder dat ik dus nog iets had besteld. Ik heb ook niet een bevestiging gekregen van wat ik besteld zou hebben.

Gewenste Oplossing:

Als ik het saldo van mijn cadeaubon terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bershka

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bershka nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Veerlevogels