Klacht: geld terug storten

op 10 februari 2016 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 24-12-2015 een bureau besteld en dit zou binnen 5 werkdagen geleverd worden,betaald via ideal. Na 3 dagen kreeg ik een mail dat het bureau niet op voorraad is. Wat al raar is omdat ik dit al betaald had. Bestelling geannuleerd. Na 3 weken kwam het bureau alsnog, had in de tussentijd al een andere gekocht, dus heb het bureau niet aangenomen. Nogmaals naar de klantenservice gebeld, wachttijd 40 minuten!, en binnen 10 dagen zou ik het geld terug krijgen. Nu al 2 weken verder en nog geen geld terug

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug heb inclusief gemaakte belkosten

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Leen Bakker

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Leen Bakker nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Leen Bakker in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door IngeRoy