Klacht: Geld terug krijgen

op 07 juni 2016 over Syncasso in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb al 30 mailtjes meschien wel 40 keer gebeld iedere keer het is in behandeling niemand die zegd ik heb het opgelost .ik moet namelijk van syncasso 991 euro terug krijgen maar na 9 weken nog geen geld van hun .je wordt gewoon voor de gek gehuoden .en antwoord op mijn mailtjes krijg ik ook niet .ik ben zelfs daar op kantoor geweest nou daar wisten ze ook niks met bewijs voor de neus en ze weten niks …krijg ik ook de rente van hun

Gewenste Oplossing:

Als ik het geld heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Syncasso in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Syncasso een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Syncasso

Heeft op 15 juni 2016 om 14:38 geantwoord

Geboden Oplossing:

In de bovenstaande kwestie heeft Syncasso op 9 juni jl. een email verstuurd aan de betrokkene, waarin wij aangeven dat het teveel ontvangen bedrag op 9 juni jl. door ons is teruggestort aan de werkgever van de betrokkene. Wij vertrouwen er op deze klacht hiermee naar behoren te hebben afgehandeld.

Alle klachten die gemeld zijn door Servies123