Klacht: Geld terug Janet Jackson

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hoewel Ticketmaster beloofde het geld direct terug te storten (je hoefde hier niets voor te doen) en binnen 14 dagen, heb ik niks ontvangen. Inmiddels 4 mail gestuurd naar de klantenservice. Op geen enkele mail een reactie. Voor een professioneel bedrijf is dit eigenlijk schandalig. Dit is mijn laatste poging en anders ga ik Live Nation hierover informeren. Het afgelaste concert was op 2 mei jl. en werd al in maart geannuleerd. Inmiddels is het 22 mei 2016.

Gewenste Oplossing:

Als het geld is teruggestort. Met excuses.

Reactie van de melder van de klacht Rishi1978

1 jaar geleden - Ik heb nog steeds niks gehoord. Niet op mijn email en ook niet via uw mail op klacht.nl.

Alle klachten die gemeld zijn door Rishi1978