Klacht: Geld terug gehad!! (echt waar)

op 13 juli 2017 over MAAT-keuken in de categorie Keukenleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eind maart heb ik een kruidenrek besteld. Na 2x een uitgestelde verzenddatum heb ik de bestelling geannuleerd. Netjes bericht gehad dat de annulering akkoord was. Binnen 30 dagen zou het geld teruggestort worden. Na twee weken een mail gestuurd, maar geen antwoord. Na 30 dagen gebeld, ook geen antwoord.

Toen ik de reacties op deze site gelezen heb, heb ik een duidelijke mail gestuurd. Aangegeven dat dit op internetoplichting begon te lijken. Maat-Keuken 5 werkdagen de tijd gegeven om het geld terug te storten, en gezegd dat ik anders aangifte ga doen bij de politie…

Resultaat:
Binnen 3 werkdagen mijn geld terug gehad!!!

Het klinkt onrealistisch, maar het is serieus waar! Ik stond er zelf ook onwijs van te kijken. Ik hoop dat jullie op deze manier ook jullie geld terug krijgen! ­čÖé Het is het proberen waard!

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar MAAT-keuken over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door PeBu