Klacht: Geld terug garantie van 14 dagen is een sprookje

op 26 juli 2016 over Valuebasket in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bestelling camera, 523 euro overgemaakt. Camera niet op voorraad, annulering goedgekeurd. Dit op 19 juni. Nu op 26 july nog steeds geen geld retour op mijn rekening. Ruikt naar minder nette praktijken om mij maar netjes uit te drukken. Een lieve dame, Chloe, heeft waarschijnlijk een dagtaak aan het rustig houden van ontevreden klanten. Kind ik heb medelijden met je.
Mijn advies en ik zal dit ook via andere media verspreiden, KOOP NOOIT IETS BIJ VALUBASKET. De zeldzame positieve berichten zijn waarschijnlijk doo henzel geschreven.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn geld terug heb ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Valuebasket

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Valuebasket nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door bouke smallenbroek