Klacht: Geld terug

op 19 juni 2018 over Wish in de categorie Internetshops - Gadgets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste ik heb een dikke maand geleden is besteld via wish ik moest van de klanten service toen ik aangaf dat ik het nog niet jad gekregen opo de datum dat het hier moest zijn een paar dagen wachten dat heb ik netjes gedaan nu heb ik het artikel nog steeds niet en ik krijg me geld blijkbaar niet meer terug ik vind dit niet kunnen graag wil ik een oplossing omtrentmijn geld terug te krijgen vind dit beroving van mijn geld en dat kan dus echt niet graag hoor ik van u mvg Nathalie

Gewenste Oplossing:

Als ik me geld netjes terug krijg of jet product krijg dat ik besteld heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wish

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wish nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nada1990