Klacht: Geld terug

op 24 januari 2014 over Kiabi.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb sinds 23-12-2013 twee paraka’s besteld en alle twee weer op 30-12-2013 geretouneerd, maar heb nog steeds mijn geld niet terug gekregen, Het teruggestortte geld zou binnen drie weken gebeuren maar heb nog niets terug kunnen vinden op mijn rekening.
Je kunt verder geen contact maken niet telefonisch en ook mailen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug en het gaat om een bedrag van €84.93

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Kiabi.nl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Kiabi.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Kiabi.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Kiabi.nl

Heeft op 27 januari 2014 om 15:49 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste mevrouw Beek,

Ons gemiddelde retourtermijn is 15 werkdagen, aangezien de pakjes in Utrecht verzameld worden om daarna naar Frankrijk te worden verzonden. Hierna duurt het nog 5 dagen voordat de bank de opdracht verwerkt heeft.

In uw geval hebben wij uw retour nog niet ontvangen.

Kunt u mij het 3S nummer van de retourzending sturen (naar klantenservice@kiabi.nl), dan kijk ik hoe het er mee staat?

Bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groeten,

Alle klachten die gemeld zijn door tegoed