Klacht: Geld tegoed

op 03 juni 2021 over Dress-for-less.nl in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb een jas voor mijn zoon besteld. Na betaald te hebben kreeg ik geen bevestiging maar een mail van Klarna dat er iets mis was gegaan met de bestelling en dat mijn geld terug gestort zou worden. Dit was op 15 mei. Na meerdere mail wisselingen met de klantenservice heb ik nog steeds het geld niet terug op mijn rekening. Er werd gezegd dat Klarna de afschrijving niet kon vinden???? Ik heb de gegevens naar de klantenservice gemaild, dit is nu inmiddels ook alweer 6 dagen geleden!!!!!

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ik mijn geld terug op mijn rekening heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dress-for-less.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dress-for-less.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Vrouwe van Leemput