Klacht: geld stelen

op 13 april 2020 over ING in de categorie Banken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb vandaag men geld moeten krijgen 20 euro.maar inplaast van de gewensde 20 euro te geven jatten ze 1,70 van me af elke maand weer ik ben hier niet van gedient ik had een vriendelijk verzoek gedaan om het vandaag te storten wand dit gaat automaties maar omdat ik nu al op men geld wacht vanaf 10 uur in de ochtend heb ik het nog niet op men rekening ik ben het nu zat en ben niet meer zo vriendelijk

Gewenste Oplossing:

dat ik vandaag op half 12 men geld plus alle 1,70 die ze van me gejat hebben terug storten

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar ING over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door ING in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat ING een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

ING

Heeft op 14 april 2020 om 14:57 geantwoord

Geboden Oplossing:

Hoi paarden gek!

Ik begrijp dat je een transactie verwacht en dat er intussen ook pakketkosten afgeschreven zijn. Pakketkosten zijn kosten die je betaald voor het hebben van een rekening, deze kosten worden maandelijks geïncasseerd en kunnen niet worden stopgezet of teruggeboekt worden.

Overschrijvingen hebben verschillende verwerktijden, weet je zo wie de 20,- euro naar jou heeft overgeschreven?

Met vriendelijke groeten,

Vincent | ING Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door paarden gek