Klacht: Geld retour

op 15 september 2017 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gm,op 11 juli heb ik bij de Aldi in Gorinchem een kapotte stoomreiniger terug gebracht en formulier ingevuld. Heb nu ook al 4 contact gehad met Culemborg, die komen iedere week met een andere smoes. Ik word er nu toch een klein beetje moe van. Dus nu ga ik dit proberen en hoop dat jullie het nu toch even op gaan lossen.
M.v.g. Toos Gruiters
H. Knapstraat 40
4207 P.E. Gorinchem
Tel. 0183621404

Gewenste Oplossing:

Als het aankoopbedrag op mijn rekening staat. Dit wordt mij nu al weken toegezegd

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mevrouw Gruiters