Klacht: geld retour

op 11 juli 2017 over boohoo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

12 juni mijn pakket terug gestuurd bijna terwaarde van 90 euro want kwaliteit was minder en het merendeel paste niet.. vandaag is het 11 juli en nog steeds niks gehoord geen mail geen geld terug niks op de website staat uiterlijk 14 werkdagen en daar zitten we al ruim over heen.. wil mijn geld terug al was het maar een bestellig van 5 euro dat is terug zou sturen maar dit gaat om best aardig wat geld..

Gewenste Oplossing:

Totale vergoeding van terug gestuurde items.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over boohoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over boohoo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door zindsi